Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Trouwen in Afrika met Fundisa Weddings

Jullie willen graag in het buitenland trouwen, maar weten niet goed waar jullie moeten beginnen? Neem dan contact met mij op, zodat ik jullie alles kan vertellen over hoe geweldig het is om in Zuid-Afrika te trouwen!

Ook als jullie een vraag hebben over trouwen in Zuid-Afrika, Namibië of Botswana, neem dan contact met mij op. Willen jullie bijvoorbeeld meer informatie en/of zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan doen, dan hoor ik dat graag.

Vul het onderstaande formulier in en ik zal jullie zo snel mogelijk benaderen op de door jullie gekozen manier. Mochten jullie het antwoord op bepaalde vragen nog niet weten, dan is dat geen enkel probleem. En later kunnen deze antwoorden altijd worden verandert. Maar het geeft mij in eerste instantie wel een beetje een beeld van wat jullie willen.

 

0 + 4 = ?

Contact gegevens

Fundisa Weddings

Iris Diekstra

Bleijenbeek 1 te Afferden (Limburg)

iris@fundisa-weddings.nl

06 3308 1443

Privacybeleid

Facebook

Skype

Instagram

Pinterest

Fundisa Weddings kunnen jullie vinden in Afferden (Limburg):

Trouwen in het buitenland

Ik vind het leuk om van jullie te horen. En dan hoor ik graag wat jullie ideeën en wensen zijn.  Als jullie  juist nog geen beeld van hun bruiloft hebben, dan kan ik, door het stellen van de juiste vragen, met jullie samen onderzoeken wat jullie wensen zijn. Het maakt niet uit of jullie al een getailleerd beeld voor ogen hebben of juist nog helemaal geen ideeën hebben.

Mijn doel is dat jullie, net als wijzelf, een geweldige bruiloft in Zuid Afrika zullen beleven. Echter uiteraard volledig op maat gemaakt voor jullie.

Ik kijk uit naar jullie bericht!

 Liefs Iris

Iris

Trouwen in het buitenland

Roderick

Trouwen in het buitenland

Intussen zijn Roderick en ik alweer heel wat jaartjes getrouwd, want onze eigen geweldige trouwdag in het Greater Kruger National Park in de Zuid-Afrikaanse bush was op 29 augustus 2007! Wij gunnen ieder bruidspaar ook zo’n fantastische beleving. Wij willen er voor zorgen dat ook jullie straks kunnen terugkijken op een geweldige trouwdag!