Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika?

Basis trouwarrangement zonder papierwerk

Het basis trouwarrangement zonder het papierwerk blijft voor een safari bruiloft ook in 2022 € 2.200 incl btw kosten.

Het basis trouwarrangement zonder papierwerk voor een bruiloft in Kaapstad of de wijnvelden blijft ook in 2022 € 2.800 incl btw kosten.

Ik reken een vast bedrag voor het regelen van jullie bruiloft. Dit is inclusief mijn werk en tijd. Ik ben gemiddeld 70 tot 100 uur met een bruiloft bezig. Ik hanteer een vaste prijs, zodat jullie precies weten wat jullie bruiloft gaat kosten.

Inclusief:

Ik help jullie met het visualiseren van jullie droombruiloft in combinatie met de mogelijkheden in Zuid-Afrika. Ik spreek graag persoonlijk met jullie af, zodat we al jullie wensen door kunnen nemen. En uiteraard geef ik jullie advies en laat ik jullie allerlei mogelijkheden zien. Ik regel alles voor jullie met de accommodatie, trouwambtenaar, fotograaf en eventuele videograaf, kapster, visagiste, bakkerij en de bloemist voor het bruidsboeket. Ik zorg dat zij volledig op de hoogte zijn van al jullie wensen.

Hierdoor is het meestal niet noodzakelijk dat ik met jullie mee ga naar Zuid-Afrika.

Exclusief:

Indien jullie meer styling willen dan standaard in het pakket aanwezig zit, dan komen daar wel extra kosten voor bij. Voor het regelen van leveranciers die hierboven niet genoemd worden, worden extra kosten in rekening gebracht. Indien het wel handig (of noodzakelijk) is dat ik met jullie mee ga naar Zuid-Afrika, dan zijn mijn reiskosten naar Zuid-Afrika ook nog niet meegenomen in bovenstaande prijzen.

Opties als papierwerk, accommodatie, fotograaf, toost & taart, bruidsboeket, eventuele ‘wedding set up fee’ etc. zijn exclusief. Afhankelijk van de gekozen trouwlocatie kunnen er ook reis- en verblijfkosten voor de trouwambtenaar, fotograaf en eventueel videograaf bijkomen. Uiteraard verblijven zij dan in een goedkope B&B.

Met of zonder papierwerk?

Als jullie een zogenaamde ‘renewal of vows’ willen doen, dan is er geen officieel papierwerk meer nodig. Jullie zijn tenslotte al getrouwd. Of misschien kunnen jullie niet (gemiddeld 3 maanden) wachten op het papierwerk? En willen jullie liever vóór of ná jullie reis naar Zuid-Afrika in Nederland trouwen. Of wellicht hebben jullie een beperkt budget en willen jullie liever gratis op maandagochtend voor de wet in Nederland trouwen en dan een mooie ceremonie in Zuid-Afrika? Op deze manier kunnen jullie de kosten laag houden.

Wat de reden ook is, het is altijd mogelijk om in Zuid-Afrika te trouwen zonder het papierwerk. Ik regel dan nog steeds jullie bruiloft en jullie bruiloft is identiek aan een rechtsgeldige bruiloft, met als enige verschil dat jullie niet het officiële boek van de ambtenaar tekenen.

Met of zonder papierwerk maakt voor jullie bruiloft zelf niks uit. Alles is verder hetzelfde. Alleen hoeven jullie vooraf geen papieren aan te leveren, tekenen jullie het register niet en regel ik achteraf het Unabridged Marriage Certificate niet. Dit scheelt jullie wel wat geld, zie bruiloften met papierwerk.

Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika.

Waarom trouwen in Zuid-Afrika? Destination Wedding. Droombruiloft. Trouwen in het buitenland. Want Safari bruiloft. Dus Trouwen op het strand. Omdat Bruiloft te paard. Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika. Maar wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika. Waarom trouwen in Zuid-Afrika? Destination Wedding. Droombruiloft. Dus Trouwen in het buitenland. Safari bruiloft. Trouwen op het strand. Bruiloft te paard.

Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika ook.

Waarom trouwen in Zuid-Afrika? Destination Wedding. Droombruiloft. Trouwen in het buitenland. Want Safari bruiloft. Trouwen op het strand waarom. Bruiloft te paard omdat. Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika ook. Maar wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika dus. Dus wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika? Waarom trouwen in Zuid-Afrika? Destination Wedding. Droombruiloft waarom. Want Trouwen in het buitenland. Waarom Safari bruiloft. Trouwen op het strand omdat. Want Bruiloft te paard.