Trouwlocaties in Zuid-Afrika

In tegenstelling tot veel andere landen kan je in Zuid-Afrika in principe overal trouwen. De diversiteit aan trouwlocaties is enorm. Van safari-/wildparken tot op de Tafelberg en van de wijnvelden tot bij de Zulu’s, in de tuin van een luxe hotel of op een zeiljacht. Dit is slechts een greep uit de verschillende trouwlocaties die mogelijk zijn.

Verder is het een misvatting dat je ‘onder een dak’ moet trouwen in Zuid-Afrika. Want alleen het tekenen van het “Marriage Register” (= officiële trouwboek) moet binnen/onder een dak gebeuren. Dus alles mag buiten plaats vinden (de ceremonie, uitwisselen van de ringen, de kus etc.). Alleen het officiële tekenen van het trouwboek moet voor de Zuid-Afrikaanse wet binnen/onder een dak gebeuren.

Het is dus mogelijk om op het strand bij Kaapstad te trouwen, in de wijnvelden langs de wijnroute, te paard in een wildpark zonder big5 of ergens in de Afrikaanse bush met de big5 misschien niet zo heel ver van de plek waar je trouwt. Of waar jullie maar willen. Er zijn heel veel bijzondere en mooie trouwlocaties in Zuid-Afrika en wij weten ze te vinden!

Uiteraard is het mogelijk om gasten mee te nemen.

Waar jullie ook besluiten te trouwen in Zuid Afrika, wij zorgen ervoor dat de bruiloft op maat wordt gemaakt voor jullie.

Op deze website vinden jullie de diverse mogelijkheden voor trouwlocaties met uiteraard een grote fotogalerij van bruidsparen die jullie voor zijn gegaan.